Vores høns i haven

V

Vores høns hedder Kamilla, Klara-Kluk, Isabella, Gertrud, Daisy og Karen.

Gertrud og Daisy er af racen lys Susex. De er hvide med lidt sorte fjer.

Isabella og Karen er af racen sort Skovhøne. De er mest sorte, men med rødbrun halskrave. Isabella har den største halskrave.

Kamilla og Klara-Kluk er af racen isa warren. De er rødbrune høns. De er lidt agressive på de fire andre høns. De hakker lidt på de andre. Til gengæld er de gode æglæggere. De lægger melemstore æg med brun skal.

Vi har sat et lille hegn op i haven så de kan få mere plads at gå rundt på, men de vil ikke altid kun være der, hvor vi har indhegnet. Gertrud den største hopper mest ud. Vi kalder hende for Udbryderkongen selvom at hun er en hun.

Det dårligste er bare at de ikke selv kan hoppe ind igen, så det er os, der må ud og fange dem. De første gange var de meget svære at fange, men nu er de begyndt at blive nemmere at fange.

Nogle gange vil de også gerne aes, så sætter de sig ned og spreder vingerne lidt. Så må man gerne ae dem ned ad  ryggen.

 

Holbæk Fjord Camping, Campinghytter Sjælland. Racetraavel,  Formel 1 rejser – F1 rejser. Valhal-it, Fjernskrivebord – fjern skrivebord med  Office 365

Dette indlæg “Høns i haven

Er skrevet af:

Nikoline Alslev Sloth

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *